Informatie

Business Development


KMK Trainingen Business Development verzorgt praktijkgerichte trainingen en workshops. KMK Trainingen Business Development is in 1998 opgericht. Ruim 15 jaar later zijn we uitgegroeid tot een landelijk opererend, allround trainingsinstituut. Persoonlijke ontwikkeling met als doel effectieve samenwerking en communicatie vanuit sterk persoonlijk leiderschap. Hiervoor bieden wij een trainingsprogramma aan met aansprekende en actuele onderwerpen.
Onze aanpak is open, praktisch, resultaatgericht en interactief.     
                                        
Groei, ontwikkeling en bewustzijn   Bij KMK trainingen Business Development kun je als medewerker of als bedrijf terecht voor trainingen, workshops, coaching, intervisiebegeleiding en teambuilding. KMK trainingen Business Development ontwikkelt talent en zet medewerkers en organisaties in hun kracht.
KMK Trainingen staat ingeschreven bij het CRKBO (kwaliteitsregister voor kort beroepsonderwijs), De Nederlandse vereniging van NLP en de Associatie van NLP Professionals). Kristine Ates is bevoegd docent en specialist in het onderwijskundig vormgeven aan trainingen.
 
In onze trainingen maken we gebruik van de expertise van verschillende trainers en acteurs. In maatwerktrajceten zetten we verrassende en creatieve werkvormen in.
 
Op de hoogte blijven? Meld u zich aan voor onze nieuwsbrief!

Share our website